miercuri, 16 ianuarie 2008

sa imi urez bun venit...

...in lumea in continua expansiune a bloggerilor. Tin sa mentionez de la bun inceput ca am ramas adeptul hartiei, atat pentru scris, cat si pentru citit, insa are si internetul avantajele lui. Deoarece am trecut de varsta la care folosesti netul pentru jocuri in retea, downloaduri de toate genurile si cautare de referate pentru ora de geografie, am hotarat sa fac o experienta personala - deformatie profesionala, experientele astea... - si sa devin blogger. Sincer, inca nu stiu exact cu ce se mananca asta, dar voi afla pe parcurs. Pana una alta, o sa scriu cat de des imi va permite timpul, o sa impartasesc idei, bune si mai putin bune, si o sa sper ca cel putin unele dintre ele vor fi punctul de pornire al unor discutii interesante... Well, cam atat deocamdata.

2 comentarii:

Adrian spunea...

bine ai venit.
iti urez sa ai cat mai multe subiecte interesante care sa ma faca sa las comentarii si sa revin din curiozitate.

Adrian spunea...

am revenit cu o parere, daca tot m-ai intrebat.
pentru mine nu conteaza ce subiecte apar pe un blog personal. important e stilul si maniera cu care sunt tratate. daca au un acel ceva, ma fac sa revin. daca nu... asta e.
pentru teme specifice si cercetare intru pe site-uri/bloguri specializate. asa ca nu-ti fa griji de subiecte. ca si cel mai banal lucru daca tie ti se pare interesant, si vad asta din cum l-ai scris, ma face sa-l citesc si sa-mi dau cu parerea.
spor la scris!