miercuri, 17 februarie 2010

Chestiuţe

1. Prima întrebare:
Să presupunem că ştii o femeie însărcinată care deja are 8 copii. Trei dintre ei sunt surzi, doi sunt orbi şi unul este dezechilibrat mintal.
Femeia are sifilis. Ai sfătui-o să facă un avort?

Dacă ai răspuns afirmativ, tocmai l-ai omorât pe Beethoven.

2. A doua întrebare :
Este momentul alegerii preşedintelui lumii şi votul tău va determina cine este alesul. Iată-i pe cei trei candidaţi:

Candidatul A are legături cu politicieni corupti şi crede în astrologie. A avut două amante. Fumează ca o locomotivă şi bea 8 până la 10 pahare pe zi.

Candidatul B a fost concediat de două ori, doarme până după prânz, în facultate se droga şi bea un sfert de litru de whisky în fiecare noapte.

Candidatul C este un medaliat şi un erou de război. Este un vegetarian convins, consumă doar bere şi asta ocazional şi nu a avut niciodata legături extraconjugale.

Dintre aceşti trei candidaţi, pe care l-ai alege (sincer)? Alege, nu trişa şi apoi citeşte răspunsul de mai jos.

Candidatul A este Franklin D. Roosevelt.

Candidatul B este Winston Churchill.

Candidatul C este Adolf Hitler.

2 comentarii:

koma spunea...

pui problemele trunchiat, ca sa scoti in evidenta senzationalul. la prima, daca judeci egal cu toate mamele cu astfel de copii, alaturi de beethoven mai scoti 10.000 de copii suferinzi, care te vor blestema toata viata ca i-ai adus pe lume. la cea cu adolf, existau suficiente premise care sa-l aduca in aceasta situatie, de la frustrarile copilariei pana la contextul istoric si social in care a aparut. e prea putin "meritul" lui pentru ceea ce a ajuns, cat este meritul maselor care doreau ca el sa existe. plasat in acele vremuri, tokes sau vadim aveau sanse sensibil egale sa evolueze in aceeasi directie.

ps: imi plac mai mult posturile in care scrii de la tine :)
ps2: felicitari pt castigul roz.

fallen spunea...

Pai, mersi pentru felicitari si restul. Postarea asta am preluat-o din nu mai stiu ce sursa, constient fiind ca problema este pusa foarte superficial. Insa mi-a placut asa, la prima vedere.