luni, 28 iunie 2010

Noroc

Scad salariile, scad pensiile, cresc taxele, creşte TVA-ul, creşte euro, 2011 o să fie mai nasol decât 2010... Noroc cu mondialele de fotbal, pentru microbişti cel puţin, şi cu câte un eveniment din ăsta ce mai deviază protestatarii şi le dă alte motive de nemulţumire. Mă refer, bunînţeles, la supermediatizata arestare otevistă. Vă daţi seama ce o să fie de acum încolo pe postul ăla? Martiraj în direct, cel puţin 100 de episoade senzaţionale, cu martori, nepoţii martorilor, mă rog, reţeta cunoscută.
Să lăsăm prostiile, să ne destindem cu nişte reclame mişto. Cum ar fi aia de la pasta de dinţi ce îţi calmează instant durerile (dentare, normal). Prima şmecherie este că scrie mic-mic în josul ecranului că rezultatele pot varia individual. Aşa că nu săriţi, tot algocalminu' şi în final nenea dentist te scapă de durere. A doua fază care mi-a plăcut este că expertul ăla sau reprezentantul de vânzări întinde tacticos potenţialelor victi... potenţialilor clienţi spre încercare pasta de dinţi şi o periuţă aferentă. Ce să vezi însă? Oamenii îşi bagă deştele-n gură şi se freacă vârtos cu pasta în sus şi-n jos, ignorând total periuţa şi eventuala ei utilizare. N-ai cu cine, nişte ţărani...
Booon. Vorbind de dinţi, să trecem la dulciuri. Vaca mov are un nou produs, biscuiţi cu ciocolată. Pe care îi oferă spre degustare - nu vaca, ci o vânzătoare - într-un stabiliment pe firma căruia scrie într-o superbă cacofonie, probabil pentru creşterea apetitului, "M*lka - cofetărie". Na, a trebuit să menţionez firma, că nu-mi ieşea cacaoa.
Încă una, până ţin minte. Asta a descoperit-o un prieten, întâmplător. Şi e dovada că marile minţi gândesc la fel. Sper, că dacă nu, e furăciune. Nu că ar fi prima sau unica, dar oricum.
Ştiţi reclama cu automobilul R****lt care se hurducăie printr-un Bucureşti de altădată, atrăgând toate privirile. Ia căutaţi pe net clipul de promovare pentru BMW din 1993, o să găsiţi unul cu exact aceeaşi idee. Da, ar fi trebuit să pun direct linkul. Dar nu am chef să caut acum, mai faceţi şi voi ceva.

Niciun comentariu: