marți, 10 mai 2011

Long story short...

Absenţa este motivată. Nu contează motivele. Contează că îs aici, acum.
Nunta regală? Nu ştiu, nu cunosc, din câte am văzut sora lui Kate e mai drăguţă, iar nunta secolului va fi a mea, dacă va fi. mi se pare normal.
Osama? Motivele pentru care se refuză din motive puerile o dovadă beton armat nu fac decât să alimenteze conspiraţioniştii din lumea întreagă. Imagini muuuult mai morbide se găsesc cu sutele pe net, iar violenţe din partea părţii adverse vor fi oricum. Pun pariu că peste câteva săptămâni, dacă nu mai repede, se vor găsi unii care să îl vadă pe Osama prin Costa Rica sau alte locuri exotice de genul ăsta. La braţ cu Elvis, cu Ceauşescu sau cu un extraterestru de la Roswell, nu contează.
1 Mai. Aici a plouat.
9 Mai. Sărbătoare mai mult sau mai puţin importantă, depinde de cât de mult s-a stat la coada pentru mici/sarmale/bere/ce o mai fi fost. Plus o mică paradă militară a ruşilor. Nimic extravagant.
Ce a mai fost... Realitatea preluată de Elan, eternele şi deloc fascinantele tâmpenii politice, Vadim, Boc, Udrea, Năstase, Ponta, Băsescu...bla bla bla. Şi peste toate acestea tronează drama sfâşietoare a Columbenilor. Ce să mai zic...

Niciun comentariu: