luni, 18 august 2008

Haotice

In primul rand, am inceput iar sa caut - impotriva vointei mele, imi sar pur si simplu in ochi - firme si reclame ciudate. Totul a pornit cand am revazut masina mea favorita de anul trecut, a unei firme care ofera "sonorizari delicate". Spuneti voi cum o fi si asta, eu am epuizat deja subiectul. Apoi am vazut un SC Paianjenul, care comercializeaza, evident, haine. Iar azi am vazut un salon de "frumuseata" ce ofera servicii complete, inclusiv "persing". Sa nu-ti vina sa te gauresti singur cu acul? (la piercing ma refer, evident!).
In al doilea rand, deschiderea JO imi place in continuare, in ciuda efectelor speciale de care s-a aflat ulterior. Si parca am cobit in articolul precedent, Sergiu Nicolaescu a declarat ca un asemenea spectacol nu putea fi facut decat de comunisti. Clar, comisarul Moldovan nu-mi citeste blogul, dar nu consider asta o mare pierdere... Revenind la JO, hmmm...favoritisme, jocuri parca gata facute, surprize...nu conteaza, hai ai nostri!
In incheiere, vechiul meu prieten, omul T (adica tz, da' n-am chef de diacritice - ironia ne omoara!), ala de traducea filme pe AXN, dar fara litera tz, a asteptat sa-l uit, si acum m-a lovit surprinzator, cu o subtitrare din care lipsesc toate literele cu diacritice! Nu am prins decat doua fraze, la promo, dar va trebui sa ma uit la episodul ala, indiferent din ce serial face parte. It will be funny!

Niciun comentariu: