marți, 7 aprilie 2009

Pe scurt

Stand cu tigara in coltul gurii si cu ceasca de ness la indemana, mi-am dat seama ca as fi ipocrit daca as scrie despre Ziua Mondiala a Sanatatii. Evit elegant subiectul, trecem la urmatorul.
Nu scapam de Becali. Bun, acord prezumtia de nevinovatie. Se poate sa fi fost si erori de procedura. Ii inteleg si pe cei care manifesteaza in favoarea eliberarii acestuia (indiferent de motive, din interes, pentru ca au fost ajutati sau vor fi etc). Ceea ce as vrea este sa vad cum legea se aplica in mod egal si corect tuturor, indiferent ca vorbim de Becali sau de nea Vasile din Satu de Sus. Aha, sunt idealist, stiu. Dar legea nu e mai presus de nimeni, nu-i asa? si nici nu e marfa de vanzare, sa o cumpere cine poate...
Sa trecem mai departe.
EBA a obtinut nu 100, ci 300.000 de voturi necesare pentru candidatura la PE. Ok, nu sunt carcotas ca de obicei, ci ma intreb doar un singur lucru: de ce este calificata pentru o astfel de functie? Intrebata fiind de ziaristi care sunt ii calitatile, Elena a refuzat sa dea un raspuns concret, ca sa nu para ca "se da mare". Pai, Elena, da-te mare! Ca eu personal nu ma prind altfel, decat daca spui pe litere, concret, de ce ti-as acorda votul. Ca de succesuri nu am nevoie, multumesc. Si in afara de stiri mondene cu prezentari de moda si vizite la Bamboo si alte cluburi nu prea mai stiu nimic despre tine. Asadar, de ce?
Nu ultima ca importanta, stirea ca pentru moment nu mai este necesara donarea de sange, stocul acumulat fiind suficient, nu poate decat sa ma bucure.

Niciun comentariu: