vineri, 24 aprilie 2009

Revenit pe jumatate

Scuzati absenta neobisnuit de lunga pentru mine, insa motivele au fost obiective si independente de vointa mea. Incerc sa nu mai dau alte motive de ingrijorare eventualilor interesati, dand un semn de viata (anemic, e drept). Ideea e ca acum ma simt cat de bine se poate simti cineva aflat in aceeasi situatie (obiectiv, asta s-ar traduce prin "ma simt cam aiurea"). Insa poate ca revenirea la rutina zilnica va ajuta la procesul de vindecare intr-o oarecare masura. Nu strica sa incerc.
Asadar, inapoi la vechile obiceiuri. TV-ul merge, si butonez intre TVR1, unde trebuie sa inceapa un nou CSI, si OTV, nu de alta, dar Diaconescu transmite in direct tentativa de suicid a celebrei (?!) Nichita (Nikita?), si nu as vrea sa pierd eventuala finalizare cu succes a tentativei. Pe langa faptul ca se incadreaza la categoria filmelor snuff, poate ca da un exemplu si altor vedete din aceeasi categorie, si le determina sa se sinucida fie si macar simbolic, prin renuntarea la aparitiile pe micul ecran. Iar visez cu ochii deschisi... Hai ca mai vorbim.
PS. Multumesc celor care au fost alaturi de mine. Se stiu ei...

3 comentarii:

Cristina spunea...

Bine-ai revenit! Chiar şi pe jumătate. :)
"Grăbeşte-te încete"

fallen spunea...

Multumesc. Revenirea pe jumatate este intr-adevar mai buna decat nimic, insa nu e suficienta. Vorba ta, ma grabesc incet.
PS. Ti-a disparut blogul?

Cristina spunea...

Da, a dispărut. :)