miercuri, 18 februarie 2009

Astazi despre ieri

Ziua de ieri a fost o zi din aia ciudata, care a inceput bine, dar dupa jumatatea ei a luat-o pe aratura, s-a conformat legilor lui Murphy si a devenit o zi care de-abia asteptam sa se termine. O zi cu tot felul de ganduri, gri spre negru, cu cate o raza de lumina ici si colo, care parea mai degraba fulger, ca tinea doar cate o fractiune de secunda... Ma rog, evident ca ironia sortii a facut sa nici nu adorm decat foarte tarziu, sa pot savura intreaga "placere" cat mai mult timp.
Intr-un final, uite ca s-a facut azi. Si ce sa vezi? A fost o zi si mai nasoala decat cea de ieri. Nici macar zapada, care imi place muuult, nu mi-a mai picat bine. Plus ca a si batut un vant rece, care imi arunca direct in fata ( a se citi ochi) fulgi mici si inghetati.
Care ar fi morala? Pai e aia celebra care s-ar potrivi aici, cu "profita de moment", sau "multumeste-te cu ce ai", sau, pentru pretentiosi, "carpe diem" etc. Eu unul pot spune ca nu astept cu nerabdare ziua de maine. Care va veni oricum, of course.

Niciun comentariu: