miercuri, 29 septembrie 2010

La cerere



Si cu asta gata, nu mai am alte poze cu ăsta micu'. Deocamdată. Enjoy!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc din suflet si ma simt onorata de promptitudinea raspunsului.
De fapt puiul a fost primul lucru care m-a facut sa ma opresc pe aici, apoi am descoperit ca si vorbele de langa imagini sunt la fel de ... addictive (scuze ca o dau pe ingles, defect profesional)

fallen spunea...

Imi pare rau ca intr-adevar nu am alte poze cu "animalu' ", dar mai sunt poze interesante cu povesti pe masura. Incet-incet le vei (veti) vedea si pe acelea.
Vorbele, scrise sau orale, nu mi-au fost considerate addictive pana acum. Premiera iti apartine, asadar:)

Anonim spunea...

OK. Astept poze si povesti cu animalul meu preferat (felinele fiind pe locul 2) si anume lupul.
In ceea ce priveste termenul addictive (ca sa nu fiu ambigua) ma refer la faptul ca urasc stirile si televizorul, iar seara prefer sa citesc o carte,un ziar online si sa mai vad ce se mai scrie pe bloguri - de fapt am in toolbar doar 3 bloguri pe care le vizitez constant - 2 sunt de vedete si nu am eu nas sa scriu pe acolo, iar al treile este al tau, care imi place ca e un blog de om normal si care vede dincolo de spoiala si prostia care ne inconjoara si are umor.
Ma opresc ca deja e roman fluviu, adica mai e ceva - te rog fara politeturi ca oi fi eu older than 22, dar nu sunt mama sau bunica sa mi se adreseze cineva cu "veti"
Thanks for your patience
C

fallen spunea...

Nu am fost destul de clar in exprimare, voiam sa spun ca le vei vedea, sau le veti vedea voi, posibilii alti cititori interesati. Mi-am permis ca macar pe blog sa renunt la politeturi. Intr-o anumita masura, of course.
Lup, deci... exista material si despre el.