joi, 9 septembrie 2010

Nu ştiu...

Aş scrie ceva, dar nu ştiu ce. Nu din lipsă de inspiraţie, ci din prea multe subiecte. Însă, după ce încep să formulez mental două-trei propoziţii, nu-mi place cum sună, sau mi se pare că subiectul respectiv nu merită atenţie, sau s-a mai scris despre el, sau..., sau...
Între timp, TV-ul merge, pentru ambianţă sonoră. A rămas pe Antena 1, unde am urmărit Observatorul pentru un reportaj care mă interesa, profesional vorbind. Aşa că acum am parte, când îi acord atenţie câteva secunde, de "Burlacul", cu Bote. Faină chestie. Am prins o ceartă ca la uşa cortului, inclusiv gheruţe pe ten, între nişte tipe participante, numeroase scene între Bote şi câteva dintre tipele respective (emisiunea este marcată AP. Eu aş fi pus fără ezitare un 15 în locul AP-ului), şi spectaculoasa apariţie a lu' blonda lu' Bote care,iată, cu sau fără el, apare în continuare pe sticlă. By the way, cică Bianca este model pentru tot mai multe fete. De ce Bianca şi nu orice altă piţipoancă, scuzaţi, vedetă, habar n-am.
Şi uite-aşa am scris ceva. Nimic, în esenţă, dar ăstea cinci minute m-au ajutat să prind destulă putere încât să pornesc în minunata aventură zilnică intitulată "Unde naiba am pus de data asta telecomanda?"
Am plecat. Unde naiba am pus...

Niciun comentariu: