sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Haz de necaz preelectoral

Banc vechi, insa de acualitate: dupa facerea lumii, Dumnezeu se plimba prin toate tarile si le "mobileaza", alaturi, bineinteles, de Sfantul Petru. Ajungand in Romania, Dumnezeu spune: Asa, sa dam tarii asteia munti, ape, campii, mare, paduri... Sfantul Petru il intrerupe cu sfiala, intreband: Doamne, nu crezi ca e cam mult pentru o singura tara? La care Dumnezeu raspunde: Eeeei, stai sa vezi ce popor ii dau!

3 comentarii:

Asibaris spunea...

Nu ştiu ce fel de banc e ăsta, dar nu-mi vine a râde.. :(

fallen spunea...

Ce spunea, haz de necaz. Dar pentru tine, uite un banc de anul trecut, dar care mi-a placut. Scuze anticipat daca il stii...
Asadar, postasul strazii, in ultima lui zi de lucru inaintea pensionarii, este primit de familiile de pe strada respectiva cu multumiri si mici atentii: un paharel de ceva, o prajitura etc. La una dintre case este asteptat insa de o sotie blonda, frumoasa, tanara, care il trage in dormitor, ii ofera satisfacii nebanuite de vreo trei ori, apoi ii da un dolar. Postasul, evident, intreaba ce s-a intamplat, si mai ales ce e cu dolarul ala. Blonda raspune: I-am spus ieri sotului meu despre ultima ta zi de munca si l-am intrebat cum sa iti multumim, iar el mi-a spus "Fuck him, give him a dollar".

Asibaris spunea...

:)) Ăsta da banc. I like it!