luni, 5 ianuarie 2009

Party non stop

E ciudata perioada asta in care trebuie sa ne scuturam de ultimele efecte ale sarbatorilor cinstite cum se cuvine si sa revenim la cruda realitate a serviciului, scolii, facultatii etc. Unii prefera sa "demareze" mai prudent, cu o zi sau doua de acomodare, altii intra direct in paine, cu forte proaspete (?). La mine e si mai incurcata treaba, ca ajung din lac in put, din motive de diverse zile de nastere ale unor prieteni care au reusit sa se grupeze in primele doua saptamani ale lui ianuarie. The show must go on, cum s-ar zice. Dar reusesc sa trec si de incercarile astea, la o adica am deja experienta.

2 comentarii:

Adrian spunea...

forte proaspete... i wish!
dar asa e crunta trezire la realitate. ziua de azi chiar m-a adus cu picioarele pe pamant, mai mult decat mi-as fi dorit.

si tu ce tot te plangi acolo, ce ai vrea sa te compatimim ca o tii intr-o petrecere?
dragu' de tine, mi se rupe... sufletul cand ma gandesc ce greu trebuie sa-ti fie :-))))

distractie placuta sa ai!

ps: ceva idei de cadouri?

fallen spunea...

Mai, sa stii ca tocmai lantul asta de petreceri nu e compatibil cu fortele proaspete, asta e problema. Nu e chestie de compatimit, da' nu-i nici o treaba usoara:)))
Cat despre cadouri...nu m-am priceput niciodata ce sa iau, noroc ca suntem in faza in care luam "la comun" vreo prostie simbolica, asa, sa nu mergem cu mana goala.