sâmbătă, 17 ianuarie 2009

WTF?!

Rusii au dat drumul gazelor, care insa nu vin. Vin in schimb doua summituri pe tema, organizate, sper, in sali incalzite.
Toata lumea s-a implicat de mai demult in lupta impotriva terorismului. In Fasia Gaza, unde se lupta (si) impotriva terorismului, toata lumea vrea pace, armistitii si tratate.
Invatatura a inceput sa dauneze grav. Dupa eleva olimpica, care a ales sa intre in industria filmelor porno, o alta eleva premianta se sinucide, fara niciun motiv descoperit pana acum.
Pensionarii care lucrau de obicei part time si cei cu doua slujbe au cam imbulinat-o. Bineinteles, un personaj precum Florea Geica, cu pensie si salariu cumuland jdemii de euro nu poate fi comparat cu un tip cu o pensie mizerabila, care lucreaza pentru niste bani in plus ca sa poata trai oarecum decent. Eu unul sunt sigur ca daca as fi ajuns la vremea pensiei, iar pensia ar fi fost ok, nu m-as mai fi chinuit sa lucrez in continuare. Dupa cum nici acum nu-mi place sa vin de la slujba destul de obosit si, in loc sa-mi trag sufletul, sa ma apuc de al doilea job. Ca nu din placere fac asta, si nici workaholic n-as spune ca sunt.
Lumea se mira, si nu inteleg de ce, cum de promisiunile electorale nu pot fi aplicate, din cauza bugetului deficitar. Ar fi usor si sa cer o marire salariala de 50%, si sa promit, de pe cealalta parte a baricadei, ca voi acorda aceasta marire. Anyway...
Completez asadar cercul, si intreb: WTF?!

Niciun comentariu: