duminică, 28 decembrie 2008

Aproape gata

La anul asta ma refer. Normal, pentru anul urmator vreau chestii si realizari, nimic deosebit, doar ca asa se face, dupa bilantul anului asta faci un plan, mai exact o lista, pentru anul urmator, la sfarsitul caruia faci din nou bilantul etc. Si, ca sa nu (mai) fiu dezamagit, exact asta vreau la anul: chestii si realizari. De care o fi ele, nu conteaza, nimic concret. Sa am realizari suna benefic, nu?
In alta ordine de idei, in privinta asa-zisului meu hobby, de colectionar de perle/critic al subtitrarilor si traducerilor, luna asta premiul I revine celor de la JB, cu urmatoarea traducere a filmului Saw V: Puzzle mortal IV.
Pe locul doi, promo-ul serialului ReGenesis de pe AXN, unde personajul spune si scrie(!!!) "toxins", iar traducatorul scrie "eoxine". Culmea e ca exista eoxine, dar nu cred ca despre ele era vorba. De fapt sunt sigur.
Locul III, pentru subtitrarea de la decernarea premiului API de pe HBO, care a continut mai multe greseli, dintre care m-a deranjat cel mai mult momentul in care s-a multumit sponsorilor, companiei HP, Hewlett-Package (???).
Si in incheiere, ca sa fie "salata" completa, vreau zapada!

Un comentariu:

Ita spunea...

la multi ani si tie :) :*..si tot ce vrei u sa tii se indeplineasca >:D<

btw..si eu vreau ZAPADA..noroc k merg la munte :))