vineri, 5 decembrie 2008

Functional vs. estetic

Pentru mine, functionalul a primat in marea majoritate a cazurilor in fata aspectului estetic. (Paranteza: se foloseste si expresia "mica minoritate"?). Poate pentru ca sunt de sex M, poate din alte motive. Ideea este ca nu pot intelege de ce o gluga de la o geaca de toamna/iarna ar fi prevazuta longitudinal cu un fermoar splendid care, evident, o imparte in doua jumatati perfecte. O fi pentru zilele in care precipitatiile nu cad vertical, ci din lateral? Sau pentru un flux crescut de adrenalina cand te plimbi in spatii deschise in timpul unei furtuni cu descarcari electrice? Nu stiu, damn it...
Din categoria ciudatenii as mai mentiona un club de noapte denumit Cleopatra caruia ii troneaza in fata usii, de o parte si de alta, cate o frumoasa statuie care il reprezinta pe Buddha.
Sau, ca tot e luna cadourilor, o papusa "battery operated", care sta pe burta, cu fata sprijinita in palme si balanganind din picioare in timp ce reda obsedant cuvantul "daddy"(?!). Astept cu nerabdare varianta upgradata care sa spuna "who's your daddy":)))

Niciun comentariu: